luni, 14 noiembrie 2011

Casatoria - pentru cine? Ep 1

Casatorie ...ce cuvant minunat. Mai ales pentru domnisoare. Care dintre voi nu viseaza ziua aceea cand va imbraca rochia de mireasa, cand se va simti pentru prima data fara cusur. Oglinda bat`o vina!
O vorba din popor zice: Biserica e pentru babe. Bun, daca este pentru babe biserica, casatoria pentru cine e?
Tinand cont ca la biserica babele vin in proportie mare, iar daca incepem sa numaram casatoriile incep sa scada dramatic. E ceva daca ajungi sa te casatoresti si esti cineva daca o casnicie rezista mai mult de 5 ani.
Pana la urma, unde e buba? "Nu ne potriveam" e prima scuza pe care o baga toti ...ete vrajeala; nu te potriveai daca te cuplai cu o vaca sau cu un cimpanzeu (sau cine stie?). Deja jumatate dintre voi ati renuntat sa mai cititi. nu va condamn dar nici nu va aplaud! Ca sa reziste o casnicie, trebuie sa inveti sa lasi de la tine. Daca suntem cu totii chitrosi, normal ca nu ne potrivim. Casatoria nu mai e la moda, dar ne inmultim mai repede decat iepurii. Ciudat, nu?
Care o fi scopul casatoriei atunci daca nu facerea de copii? Ca pana la urma sunt doar niste amarate de acte; au mai si taiat un pom pentru hartiile alea. Le facem ca sa castigam si noi jumatate din averea celuilalt? Le facem pentru ca vrem sa avem si noi o zi cand vom fi in centrul atentiei? Mai nou am auzit ca e o afacere: dai sfara in tara ca urmeaza nunta ta, oamenii strang banii, ti`i dau la nunta si peste cateva saptamani divortezi. Si uite asa devii bogata. Fa un calcul: cam 3 nunti pe an, fraieresti invitatii sotului ca ai tai deja nu mai vin, iti raman sa zicem MINIM 5000 E. Si uite asa intr`un an strangi minim 15 000 E. Aviz celor care vreti sa aveti propria voastra afacere. Muncesti doar o saptamana inainte ..deci cam 3 saptamani pe an, si iei 15 000 E.

Casatoria e belea mare ...nu te poti juca cu asa ceva ....

Sfarsitul episodului 1.

        Va urma ...











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu