sâmbătă, 21 iunie 2008

Multumeste`te

Te`ai intrebat vreodata de ce nu te`ai nascut si tu undeva prin vreo insula din Grecia, sau undeva printr`un alt paradis exotic...? Te`ai intrebat vreodata de ce nu te`ai nascut si tu intr`o familie de avocati sau doctori, intr`o vila, sa ai tot confortul si servitori care sa`tz faca vant cu frunze de palmieri in timp ce tu te odihnesti in hamac...? Te`ai intrebat vreodata de ce nu ai bani indeajuns ...? Te`ai intrebat vreodata de ce tu ai "onoarea" de a te numi roman si altii au onoarea de a se numi nemti,americani s.a.m.d...?
Sunt 3 decizii (majore) pe care un om nu le poate lua: nu decide unde sa se nasca(orasul, tara, familia), nu decide ce nume sa aiba la nastere si nu decide cati ani va mai trai.
Sunt decizii care apartin de Altcineva...exact,de Dumnezeu...asa ca...multumeste`te ca esti in viata si esti sanatos, multumeste`te ca ai o familie care cu chiu cu vai te`a crescut pana la varsta asa si care sunt mandrii de copilul lor(oricum ar fi el), multumeste`te ca ai un nume, pt ca fiecare nume inseamna cate ceva..(bine ca nu esti Anonimus), multumeste`te ca viitorul este un mister...daca n`ar fi un mister si tot viitorul iti este cunoscut...la ce rost....unde e adrenalina...? Asta e farmecul...ca nu stii ce vei trai , ca ziua de maine iti va aduce o bucurie sau nu, tu traieste`o oricum...
Viata e frumoasa...n`o risipi pe`un fum....anii se duc....te vei uita inapoi si vei vedea ce (nu) ai realizat...

Multumeste`te cu ce esti si ce ai.....e un dar...totul....

Un comentariu:

  1. bravo, Ojo...imi place sa vad ca Tata te creste..si doresc sa te duca pe inaltimi din ce in ce mai mari....ai grija de tine si fii increzator in El pentru tot ce inseamna perioada asta amarata de examene sau viitor :)
    numa bine!
    be blessed

    RăspundețiȘtergere