luni, 16 ianuarie 2012

Mai du-ti copilul in parc! Halal parc!

Auzeam nu de mult, ca vremurile s-au schimbat: copiii nu mai ies afara cum ieseau odata, sa se joace, ci stau inchisi in casa, la calculator. Dam vina pe tehnologie. Dar ti-ai pus vreodata intrebarea ca acesti copii nu ies afara pentru ca sunt mai in siguranta in casa?

Nu ma crezi ...bine.

Hai sa zicem ca scoatem copiii in fata blocului sa se joace: - ii mananca cainii
Hai sa zicem ca scoatem copiii la gradina zoologica: - scapa o pantera si-i manaca (ai vazut la stiri)

"Covorul parcului"

"Casa jandarmului"
Ojo, fraiere, ai uitat sa zici de parc. Poti scoate copiii in parc. Aaaaa, da!!! Ce prost sunt, am uitat de parc. Scoate-ti tu copiii acolo, ca ia uite ce este in parc

Cu groaza m-am uitat la un parc din sectorul 3, sectorul in care primarul Liviu Negoita isi duce veacul. Pe o placuta la intrare mai si scria: Loc de joaca pentru copii (AICI SA TE JOCI TU SI CU COPIII TAI, NEGOITE)

Si probabil vei da vina pe romani, ca romanii au aruncat pe jos, tara de cacao. Daca treci pe acolo, vei vedea ca sunt pline cosurile, semn ca pe primar il doare in  C _ _ (cot).




Zaresc si o cabina in care teoretic trebuia sa stea un paznic care sa asigure paza. Da de unde? "Casa" ii este vandalizata.






Gard de criza: din gunoi








Ma gandesc ca deja pot scoate gardul asta de fier, ca oricum nu sare nimeni peste mormanele de gunoi. Din contra cred ca este mai eficient gardul de gunoi decat gardul de fier.



Bariera din gunoi, sa nu mai intri














Cand vezi barajul asta de gunoi, cu siguranta nu mai intri in parc. Cred ca asta si doreste primarul.







Daca intereseaza pe cineva sa vada acest monument istoric, cu care se mandreste primarul si cu care vrea sa si candideza, ca de ..cine mai e ca el, il poate vedea pe strada Postavarul, zona Hypermarket Auchan Titan.

Mai jos aveti si un filmulet ca se intelegeti mai ..."pe viu".


Ti-ai duce copilul in parcul asta?

Un comentariu: