joi, 12 ianuarie 2012

Panica in tramvaiul 41


"Astazi, 5 ianurie 2012, in jurul orei 8:45, in tramvaiul 41 ce venea dinspre Billa Drumul Taberei spre Lujerul, prietena mea a fost intepata cu un ac de o persoana inca neidentificata", scrie un barbat pe nume Florin, pe reteaua de socializare Facebook.

"Aceasta persoana a urcat in spatele ei, odata cu ea, la statia 41 de la Billa DT iar apoi a simtit o intepatura tare in piciorul drept. Cand s-a uita in spate era aceasta persoana care avea o basca in mana si a aruncat-o intr-o punga pe care o detinea si apoi se chinuia sa arunce in punga ceva ce parea lipit de podul palmei. Prietena era in stare de soc si nu a realizat ce s-a intamplat exact, dar cand si-a dat seama a reusit sa faca poze persoanei care s-a dat jos la statia Lujerului. Ea apoi a coborat la statie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu masina. A sunat la 112 si i s-a zis sa faca plangere la politie. Am mers la Institutul de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" unde s-a constatat intepatura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sange si i s-au facut cateva vaccine profilactice pentru ce s-a putut. Acum, timp de 6 luni, trebuie sa mergem la analize si sa ne rugam ca nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina e Hepatita C si HIV", scrie Florin.

Florin spune ca in urma plangerii lor la Politia Capitalei si a postarii numarului de telefon, mai multe femei au sunat confirmand ca si ele au fost intepate de acel idiot.

"Am fost la Politie sa depunem plangere si sa facem o identificare pe baza unor poze, la programul de identificare, dar a ramas pentru duminica, pentru ca aveau probleme tehnice. Am fost la spital, am facut analize, au confirmat intepatura. Ne este frica de cel mai rau, ne asteptam la orice. Omul asta cu asta pare sa se ocupe, cu abuzul femeilor in mjloacele ce transport in comun. Am primit mai multe telefoane in acest sens. Norocul nostru a fost ca a apucat sa-i faca poze. Se pare ca locuieste pe undeva prin Drumul Taberei", a adaugat Florin.

In cursul zilei de azi, din fericire, maniacul a fost prins. Se pare ca ar avea o problema doar cu femeile.

"Posibil simptom al unei tulburari de comportament antisocial. Faptul ca are predilectie doar catre femei e posibil sa fi contractat o boala virala, cu transmitere sexuala. Ca urmare a acestui lucru, si-a dezvoltat aceasta tulburare de comporatament, care trebuie verificata de un psiholog. Este posibil sa fi avut probleme cu legea sau sa fie un om aparent linistit, vecinul tau. Conteaza foarte mult, in momentul in care este prins, sa se faca investigatiile de rigoare. De asemenea, mai poate exista posibilitatea ca respectivul sa intepe doar anumite femei", potrivit unui psiholog, contactat de Jurnalul National.

Femeilor le ramane acum doar sa`si faca analizele si sa spere ca a fost o intepatura care a trecut si care nu va  avea urmari grave.

sursa: jurnalul national

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu